Najib Melancarkan Portal Rasmi BN Untuk Pilihan Raya Umum ke-14 ‘theRakyat’KUALA LUMPUR
: Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak melancarkan portal rasmi Barisan Nasional (BN) untuk Pilihan Raya Umum Ke-14 (GE14) yang diberi nama ‘theRakyat’ di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) semalam.

Portal ini boleh diakses di therakyat.com, termasuk segmen seperti wawancara, dokumentari, analisis, ‘e-rakyat’ (e-buletin), maklumat grafik, galeri, soundtrack dan manifesto menggunakan ciri terkini untuk memastikan mesej dihantar dalam cara yang lebih dinamik dan menarik.

Di samping itu, portal, menggunakan ‘People First’ sebagai slogannya, akan memaparkan profil dan maklumat mengenai calon BN yang akan bertanding di GE14.

Ia juga akan menjadi platform untuk rakyat mengetahui mengenai rancangan dan janji BN untuk negara ini dalam tempoh lima tahun akan datang.

Sementara itu, segmen wawancara termasuk rancangan ceramah ‘Bicara 4 Mata’, yang membahas pelbagai isu berkaitan dengan rakyat serta isu semasa seperti ekonomi, sosial, politik dan kemanusiaan.

‘TheRakyat’ adalah kesinambungan kepada ‘e-rakyat’ yang dilancarkan oleh Najib pada 29 Mac tahun lepas. Portal ini juga boleh diakses di Facebook, Twitter, Instagram dan YouTube – Dayak News Portal


Your news can be emailed to us at editor@dayaknewsportal.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s